Weboldalkészítés

Csomagok és árak

webdesign

Fontos, hogy alaposan megismerjem a terveidet és az álmaidat, hogy a lehető legjobban megvalósíthassam az elképzeléseidet.

Mindemellett alapos kutatómunkát végzek minden egyes projekt esetén, megvizsgálom a versenytársakat és elemzem a célcsoportot.

Így a végeredmény nem csupán egy modern megjelenésű weboldal lesz, hanem egy olyan eszköz, amely a jövőbeli üzleti céljaidat ténylegesen szolgálja és támogatja.

Mire számíthatsz tőlem?

kiemelt területek a projekt során

keresőoptimalizálás (seo)

A SEO, azaz keresőoptimalizálás megkerülhetetlen fogalom, ha eredményes honlapot szeretnénk. Hiába a szép design, a színes képek, ha az alapvető SEO beállítások hiányoznak, akkor a Google soha nem fogja előrébb sorolni a találati listában az oldalunkat. Márpedig az elsődleges cél az, hogy minél előkelőbb helyen legyünk a rangsorban.

Az alapvető technikai beállításokat elvégzem a honlap építése során, azonban fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy keresőoptimalizálási szempontból a minőségi tartalom kiemelten fontos.

Alapvetően a szöveges tartalmat te készíted el, azonban igény esetén ebben is segítek, hogy a végeredmény minél inkább SEO barát szöveg legyen.

Reszponzív weboldal

A weboldal tervezésekor elsődleges szempont a reszponzivitás. Manapság az emberek többsége gyorsan, mobilon pörget végig egy-egy oldalt.

Nagyon fontos az első benyomás, pillanatok alatt eldől, hogy a felhasználó marad az oldalon vagy már kattint is tovább.

Hiába szép a design vagy szuper informatív az oldal, ha mobil nézetben szétesik az egész. A leendő ügyfél csak annyit érzékel, hogy kezelhetetlen a felület, nem szép az oldal és már egyből tovább is áll.

Felhasználóbarát kialakítás

Egy egyszerűen átlátható weboldal már félsiker. Ha a felhasználó megtalálja, amit keresett, választ kap a kérdéseire, valószínűleg elégedett lesz.

Az elégedett felhasználóból pedig még valószínűbb, hogy ügyfél lesz.

Letisztult design

Az első benyomás döntő fontosságú, a felhasználó másodpercek alatt dönt, hogy tetszik neki vagy sem az oldal.

Szép és letisztult design, egyedi megjelenés, átlátható, logikus elrendezés, használható felület, számomra ilyen egy jó weboldal, ezért ilyet készítek.

Átlátható árazás

A közös munkánk első lépéseként részletesen átbeszéljük, hogy mi az, amit szeretnél, mire van pontosan szükséged, mit kell tudnia a weboldaladnak. Más-más célt szolgál egy bemutatkozó oldal, egy landig page vagy egy webáruház.

Fontos szempont, hogy milyen tartalom, szöveg, kép stb. kerül az oldalra, hány aloldal lesz, milyen funkciók (pl.: időpontfoglalás, kártyás fizetés stb.) szükségesek, milyen egyéb speciális igényeket kell kiszolgálnia a weboldalnak, igényel-e esetleg egyedi kódolást bizonyos dolgok megvalósítása stb.

Mivel minden honlap egyedi, más-más funkciókkal, ezért szükséges minden esetben az egyedi árazás.

Az igényfelmérés és az árajánlat ingyenes.

Csomagajánlataim

árak és szolgáltatások

Bővebben a csomagokról

részletek

Mi a különbség a csomagok között?

  • Egyszerű bemutatkozó oldal – kezdő csomag

Egy egyszerű bemutatkozó oldalra van szükséged? A kezdő csomag a tökéletes és gazdaságos megoldás a számodra!

Minden lényeges információt tartalmaz a vállalkozásodról, a potenciális vásárlóidat gyorsan és egyszerűen tájékoztatohatod, sőt akár feliratkozókat is gyűjthetsz.

Szüksége esetén a későbbiekben gond nélkül bővíthető.

  • Üzleti bemutatkozó oldal – haladó csomag

Öszetett – több aloldalból álló – weboldalra lenne szükséged, komolyabb funkciókkal? A haladó csomag egy professzionális üzleti weboldalt tartalmaz, amely egy komplex megoldás a vállalkozásod számára.

A termékek/szolgáltatások, a vállalkozás, a portfólió stb. külön aloldalakon kerülnek bemutatásra, ahol a látogatóid kedvük szerint barangolhatnak. Profiltól függően bővíthető például blog oldallal is.

SEO optimalizált oldal, továbbá a különböző mérőkódok elhelyezésével lehetőséged lesz statisztikákat gyűjteni a felhasználók tevékenységéről, viselkedéséről.

A kezdő és haladó csomag esetén egy oldalépítő (DIVI) segítségével, „kódolás nélkül” készítem el a weboldalt.

Ennek előnye, hogy az oldal gyorsabban elkészül, valamint költségtakarékosabb.

Hátránya, hogy picit lassítja az oldal működését, illetve vannak bizonyos korlátai, azaz nem feltétlenül valósítható meg minden elképzelés és szükséges funkció a segítségével.

Amennyiben a DIVI oldalépítővel készül az oldal, akkor sem egy kész sablonból dolgozok!

Minden esetben az egyedi igények, tervek és célok figyelmbe vételével tervezem meg az elrendezést, a felépítést és szükséges modulokat.

  • Professzionális üzleti weboldal – profi csomag

A professzionális üzleti weboldal mind funkcionalitásában, mind a design kialakításában 100%-ban egyedi tervek alapján készül, a WordPress-re írt, saját fejlesztésű sablonnal.

Marketing szemlélettel, a felhasználó igényeket és szokásokat figyelembe véve, a célközönségedre szabva tervezem az oldalt.

Ha egy gyors weboldalt szeretnél, egyedi megoldásokkal és speciális funkciókkal, akkor mindenképpen ezt a megoldást javaslom!

Miután elkészült az oldal, már nem igényel különösebb programozói tudást, az admin felületen keresztül gond nélkül szerkeszthető.

Igény esetén az egyszerű bemutatkozó oldalnál is van arra lehetőség, hogy saját fejlesztésű sablonnal készítsem el az oldalt. Továbbá ha úgy látom, hogy ez szükséges, akkor azt mindenképpen jelzem feléd.

Amennyiben teljesen egyedi designt és egyedi fejlesztést szeretnél, akkor ezt jelezd kérlek az árajánlat kérésekor.

Egyéb tudnivalók és információk

Bővíthetőség, módosítás

Az oldalak minden esetben bővíthetőek és módosíthatók a későbbiekben. Bármikor adható hozzá plusz oldal vagy törölhető a már felesleges. Kiegészíthető például bloggal vagy bármi plusz funkcióval, amire a későbbiekben szükség lehet.

Keretrendszer

A weboldalakat a WordPress CMS rendszerrel készítem, így a felhasználói felületen keresztül akár Te magad is kezelheted a tartalmakat.

Támogatás

Amennyiben erre nincs időd, energiád vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha egy szakember felügyelné az oldalad működését, akkor ajánlom figyelmedbe a support szolgáltatásomat.

Garancia

Mindegyik csomag esetén garanciát vállalok az oldal kifogástalan működésére.

A választott csomag függvényében az átadást követő első vagy első kettő hónapban díjmentesen elvégzem a weboldal karbantartását (frissítés, biztonsági mentés).

Kedvezmény nagyot álmodóknak

Amennyiben nincs még arculatod (vagy van, de régi és szívesen megújítanád) és a weboldalad elkészítésével is engem bíznál meg, ezt mindenképpen jelezd kérlek az árajánlat kéréskor az űrlapon. Ebben az esetben ugyanis kedvezményt adok és az árajánlatot ennek megfelelően készítem el.

Ha egy ügyfelem ajánlott és így találtál rám, ezt az infót is tüntesd fel az árajánlat kérő űrlapon, hiszen ilyenkor is jár kedvezmény. A megjegyzésbe írd be az ajánló nevét, és ennek megfelelően készítem az árajánlatot.

Amiben még segíteni tudok!

egyéb szolgáltatások

• Support és karbantartás

Egyszeri vagy rendszeres karbantartási szolgáltatásomról itt olvashatsz bővebben: Support és karbantartás

• Weboldal audit

Részletek hamarosan…

• Szövegírás

Céges bemutatkozó weboldal (kb. 10-20 ezer karakter) esetén a szövegírás díja:

  • 4 Ft/karakter, de min. 50.000 Ft

Összetett weboldal esetén a marketing szemléletű szövegírás díja:

  • 20.000 Ft-tól/oldal

Minden esetben egyedi ajánlatot küldök, de a végleges ár meghatározása a kész szöveg alapján történik.

Az ár az alábbiakat tartalmazza:

  • piackutatás
  • konkurenciakutatás
  • célközönség elemzése
  • kulcsszavak kiválasztása
  • SEO (keresőoptimalizált) tartalom elkészítése

Szövegírást önállóan nem vállalok, kizárólag a weboldal készítési szolgáltatás rendelése esetén, igény szerint pluszban választható.

Azonban – a téma komplexitásától függően – a szövegírást nem mindig tudom vállalni, ilyen esetben tudok ajánlani profi szövegírót, illetve igény esetén ki tudom szervezni a projekt ezen részét.

Kérdésed van és nem találod a választ a GyIK-ben?

Küldd el nekem az alábbi űrlap segítségével!

profilkép

Adatkezelés

Hírlevél feliratkozás

7 + 14 =