Weboldalkészítés

Csomagok és árak

webdesign

Fontos, hogy alaposan megismerjem a terveidet és az álmaidat, hogy a lehető legjobban megvalósíthassam az elképzeléseidet.

Mindemellett alapos kutatómunkát végzek minden egyes projekt esetén, megvizsgálom a versenytársakat és elemzem a célcsoportot.

Így a végeredmény nem csupán egy modern megjelenésű weboldal lesz, hanem egy olyan eszköz, amely a jövőbeli üzleti céljaidat ténylegesen szolgálja és támogatja.

keresőoptimalizálás (seo)

A SEO, azaz keresőoptimalizálás megkerülhetetlen fogalom, ha eredményes honlapot szeretnénk. Hiába a szép design, a színes képek, ha az alapvető SEO beállítások hiányoznak, akkor a Google soha nem fogja előrébb sorolni a találati listában az oldalunkat. Márpedig az elsődleges cél az, hogy minél előkelőbb helyen legyünk a rangsorban.

Az alapvető technikai beállításokat elvégzem a honlap építése során, azonban fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy keresőoptimalizálási szempontból a minőségi tartalom kiemelten fontos.

Alapvetően a szöveges tartalmat te készíted el, azonban igény esetén ebben is segítek, hogy a végeredmény minél inkább SEO barát szöveg legyen.

Reszponzív weboldal

A weboldal tervezésekor elsődleges szempont a reszponzivitás. Manapság az emberek többsége gyorsan, mobilon pörget végig egy-egy oldalt.

Nagyon fontos az első benyomás, pillanatok alatt eldől, hogy a felhasználó marad az oldalon vagy már kattint is tovább.

Hiába szép a design vagy szuper informatív az oldal, ha mobil nézetben szétesik az egész. A leendő ügyfél csak annyit érzékel, hogy kezelhetetlen a felület, nem szép az oldal és már egyből tovább is áll.

Felhasználóbarát kialakítás

Egy egyszerűen átlátható weboldal már félsiker. Ha a felhasználó megtalálja, amit keresett, választ kap a kérdéseire, valószínűleg elégedett lesz.

Az elégedett felhasználóból pedig még valószínűbb, hogy ügyfél lesz.

Letisztult design

Az első benyomás döntő fontosságú, a felhasználó másodpercek alatt dönt, hogy tetszik neki vagy sem az oldal.

Szép és letisztult design, egyedi megjelenés, átlátható, logikus elrendezés, használható felület, számomra ilyen egy jó weboldal, ezért ilyet készítek.

Átlátható árazás

A közös munkánk első lépéseként részletesen átbeszéljük, hogy mi az, amit szeretnél, mire van pontosan szükséged, mit kell tudnia a weboldaladnak. Más-más célt szolgál egy bemutatkozó oldal, egy landig page vagy egy webáruház.

Fontos szempont, hogy milyen tartalom, szöveg, kép stb. kerül az oldalra, hány aloldal lesz, milyen funkciók (pl.: időpontfoglalás, kártyás fizetés stb.) szükségesek, milyen egyéb speciális igényeket kell kiszolgálnia a weboldalnak, igényel-e esetleg egyedi kódolást bizonyos dolgok megvalósítása stb.

Mivel minden honlap egyedi, más-más funkciókkal, ezért szükséges minden esetben az egyedi árazás.

Az igényfelmérés és az árajánlat ingyenes.

Csomagajánlataim

árak és szolgáltatások

Bármely csomag esetén garanciát vállalok az oldal kifogástalan működésére. A választott csomag függvényében az átadást követő első vagy első kettő hónapban díjmentesen elvégzem a weboldal karbantartását (frissítés, biztonsági mentés).

A weboldalakat a WordPress CMS rendszerrel készítem, így a későbbiekben a felhasználói felületen keresztül saját magad is kezelheted a tartalmat. Amennyiben erre nincs időd, energiád vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha egy szakember felügyelné az oldalad működését, akkor ajánlom figyelmedbe a support szolgáltatásomat.

Amiben még segíteni tudok!

egyéb szolgáltatások

• Support és karbantartás

A hibák javítását a fenti ár nem minden esetben tartalmazza, a probléma forrásától és mértékétől is függ, hogy mik a további teendők. Egy esetlegesen felmerülő extrém hiba esetén megoldási javaslatot teszek és egyeztetünk a további lépésekről.

*A rendszeres havi support minimum 9 hónapos szerződéskötés vállalása esetén választható.

A fentiektől eltérő igények esetén az ár megállapításához egyedi egyeztetés szükséges.

• Szövegírás

A szövegírás díja 4 Ft/karakter, de min. 30.000 Ft. A végleges ár meghatározása a kész szöveg alapján történik.

Általában egy céges bemutatkozó weboldal néhány ezer és 10-20 ezer karakter közötti terjedelemben mozog, így a várható díj körülbelül 30-80 ezer Ft.

Az ár az alábbiakat tartalmazza:

  • piackutatás
  • konkurenciakutatás
  • célközönség elemzése
  • kulcsszavak kiválasztása
  • SEO (keresőoptimalizált) tartalom elkészítése

Szövegírást önállóan nem vállalok, kizárólag a weboldal készítési szolgáltatás rendelése esetén, igény szerint pluszban választható.

Azonban – a téma komplexitásától függően – a szövegírást nem mindig tudom vállalni, ilyen esetben tudok ajánlani profi szövegírót, illetve igény esetén ki tudom szervezni a projekt ezen részét.

Kérdésed van és nem találod a választ a GyIK-ben?

Küldd el nekem az alábbi űrlap segítségével!

profilkép

Adatkezelés

Hírlevél feliratkozás

7 + 7 =