Logó- és Arculattervezés

Csomagok és árak

Mivel minden vállalkozás egyedi, így más-más arculati elemek szükségesek.

Bizonyos szolgáltatások esetén kiemelten fontos, hogy legyen egy szép névjegykártya vagy egy igényes brosúra, máshol inkább az online megjelenésen van a hangsúly.

Ami viszont minden esetben igaz, hogy a sikeres üzlet alapja egy egységes, stílusos, szépen kidolgozott arculat.

logotervezes

Mire számíthatsz tőlem?

részletek

logótervezés

Az ügyfelek a logód alapján azonosítanak be és különböztetnek meg a versenytársaidtól. Ezért is nagyon fontos, hogy átgondolt, alapos tervezés eredménye legyen. Jól kell, hogy mutasson például egy golyóstollon vagy akár egy óriásplakáton, színesben és fekete-fehérben egyaránt.

Egy jó logó bizalmat ébreszt, megbízhatóságot és profizmust sugall. A leendő ügyfeled már ekkor tudja, hogy nagyjából mire számíthat. Egy szép logó ugyan még nem garancia semmire. Viszont aki a saját arculatát igényesen és professzionálisan építi fel, valószínűbb, hogy olyan munkát ad ki a kezéből, amivel az ügyfelei is elégedettek lesznek.

Egy egyedi logót azonnal megjegyeznek az emberek, megfog és később is könnyedén felidézhető. Az ügyfelek hozzád kötik, a te céged vagy szolgáltatásod jut eszükbe róla.

Ugye meggyőztelek, hogy nincs sikeres vállalkozás egy szuper logó nélkül?

Teljes arculattervezés

Az arculat egy rendszer, ami a cég egységes megjelenését biztosítja. Lényege, hogy vizuálisan egységes képet mutasson a vállalkozásról. Ez nagyban segíti a potenciális ügyfeleket, hogy beazonosítsák és azonnal felismerjék a márkádat.

Az elsődleges célja különbözni a konkurenciától és kitűnni a tömegből.

Minden olyan vállalkozó számára, aki szeretné a termékeit és/vagy szolgáltatásait professzionálisan bemutatni, elengedhetetlen egy alaposan megtervezett és szépen kidolgozott, az iparág és a célközönség igényeit figyelembe vevő arculat.

Egy arculattervezési projekt során olyan alkotórészeket társítunk a márkához, amivel az egyedi és megkülönböztethető lesz.

Kisarculat-tervezés

Amennyiben van már logód és csak egy kiegészítő arculati elemre – például egy névjegykártyára – van szükséged, ebben is szívesen állok rendelkezésedre. Ennek a szolgáltatásnak a keretein belül vállalok szórólap, brosúra, boríték, levélpapír, plakát stb. tervezést.

A munka végeztével a terveket nyomtatásra kész fájl-formátumban kapod meg tőlem.

Csomagajánlataim

árak és szolgáltatások

*Az szükséges arculati elemeket mindig az egyedi igények alapján határozzuk meg.

A vállalkozás tevékenységétől és célközönségétől függően szükség lehet névjegykártyára, szórólapra, Facebook profil- és borítóképre, e-mail aláírásra, plakátra stb. Ezért a teljes arculattervezés során minden esetben egyedi árajánlatot készítek.

Természetesen a jövőben bármikor bővíthető az arculati elemek palettája.

Márka felülvizsgálat

Igény esetén felülvizsgálom a meglévő arculatot és a logót, hogy valóban megfelel-e a márkaüzenet közvetítésére. Ilyenkor teljes körű piackutatást, versenytárs- és célközönségelemzést végzek, majd szükséges esetén módosítási javaslatokat teszek.

Amennyiben szeretnél egy ilyen felülvizsgálatot, jelezd kérlek e-mailben: info@estardesign.hu

További információkat talász ebben a cikkben az arculattervezésről vagy itt egy jó logó ismérveiről.

Kérdésed van és nem találod a választ a GyIK-ben?

Küldd el nekem az alábbi űrlap segítségével!

profilkép

Adatkezelés

Hírlevél feliratkozás

3 + 13 =