Miklósi Eszter – webdesigner

Ingyenes ajánlatkérésért és konzultációért keress bizalommal az alábbi e-mail címen vagy töltsd ki a lenti űrlapot és 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

E-Mail

info@estardesign.hu

l

Az igényfelmérő űrlap kitöltése

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan dolgozom és hogy milyenek a munkafolyamataim, akkor itt olvashatsz róla bővebben.

Visszajelzés

Kérlek, segíts nekem az alábbi kérdések megválaszolásával, hogy még inkább a ti igényeitekre szabhassam a szolgáltatásaimat.

Az űrlap kitöltése körülbelül 2-3 percet vesz igénybe, itt találod. Köszönöm!

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban összegyűjtöttem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat. Amennyiben nem találod meg köztük, amit keresel, kérlek vedd fel velem e-mail-ben a kapcsolatot és 2 munkanapon belül válaszolok rá.

Hogyan lesz domain nevem és tárhelyem?

A domain név a saját, vagy a céged tulajdona lesz és a tárhelyszolgáltatóval is Neked kell szerződnöd. Természetesen igény esetén a név- és tárhelyszolgáltató-választásban, valamint az ügyintézésben is tudok segíteni vagy akár ezt a feladatot teljes mértékben átvenni.

Ki készíti el a weboldalam szövegét?

A szöveges tartalmat elkészítheted akár Te magad is. Azonban érdemes előtte alaposan körbejárni ezt a témát, hogy valóban SEO barát legyen a végeredmény. A másik lehetőség, hogy profi szövegíróra bízod ezt a feladatot. Igény esetén tudok tippeket, ötleteket adni ehhez. 

Milyen képek lesznek a honlapomon?

A weboldalon szereplő képeknek mindenképpen jogtisztának kell lenniük. Az internetről csak úgy, szabadon nem tölthető le akármilyen kép. A képanyagot készítheti profi fotós, illetve a másik lehetőség a stock fotók használata. Ez azt jelenti, hogy előre elkészített képeket használunk fel, amiket úgynevezett képügynökségektől vásárolhatunk meg. Amennyiben ilyen stock fotókat szeretnél használni a honlapodon, természetesen ebben tudok segíteni.

Nekem is kelleni fog egy adatkezelési tájékoztató?

Igen, mivel szinte minden weboldal kezel személyes adatokat. A törvény értelmében nemcsak a név, telefonszám, cím, e-mail cím stb. számít személyes adatnak, hanem például az IP-cím és a cookie-k is.

Mit jelent az, hogy reszponzív weboldal?

A reszponzív weboldal egy olyan szemlélettel megtervezett oldal, ami optimálisan jelenik meg a különféle eszközökön, legyen szó akár asztali számítógépről, hatalmas monitorról, laptopról vagy mobiltelefonról. Rugalmasan alkalmazkodik a különböző képernyők méretéhez, biztosítva a tökéletes felhasználói élményt. Manapság már alapvető, hogy a „mobile first” szemléletet alkalmazva tervezünk meg egy-egy honlapot.

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Az egyeztetést követően a projekt díjának 30%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó összeg pedig az átadást megelőzően fizetendő.

Milyen gyorsan készül el egy weboldal?

Egy átlagos weboldal körülbelül 6-8 hét alatt készül el, egy összetettebb oldal esetén azonban ez több is lehet. Az ajánlatban tájékoztatlak arról, hogy mennyi időt vesz igénybe a projekt, a szerződésben pedig rögzítjük az egyes fázisokhoz tartozó határidőket.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem, az ajánlatkérés díjmentes és nem kötelez téged semmire.

Kérdésed van és nem találod a választ a GyIK-ben?

Küldd el nekem az alábbi űrlap segítségével!

profilkép

Adatkezelés

Hírlevél feliratkozás

8 + 3 =