Kapcsolat

Miklósi Eszter – webdesigner

Ajánlatkérés

Árajánlat kérése esetén keress bizalommal az alábbi e-mail címen vagy töltsd ki az igényfelmérő űrlapot és 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

Ha bizonytalan vagy, kérdésed lenne vagy csak szeretnél egy kicsit jobban megismerni, akkor az ajánlatkérés előtt tartsunk egy rövid konzultációt. Ehhez foglalj kérlek egy időpontot az alábbi linken.

A 15 perces konzultáció ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

15 perces INGYENES konzultáció

l

Az igényfelmérő űrlap kitöltése

l

Az igényfelmérő űrlap kitöltése:

A közös munka

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan dolgozom és hogy milyenek a munkafolyamataim, akkor ebben a cikkben olvashatsz róla bővebben.

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban összegyűjtöttem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat. Amennyiben nem találod meg köztük, amit keresel, kérlek vedd fel velem e-mail-ben a kapcsolatot és 2 munkanapon belül válaszolok rá.

Hogyan lesz domain nevem és tárhelyem?

A domain név a saját, vagy a céged tulajdona lesz és a tárhelyszolgáltatóval is Neked kell szerződnöd. Természetesen igény esetén a név- és tárhelyszolgáltató-választásban, valamint az ügyintézésben is tudok segíteni vagy akár ezt a feladatot teljes mértékben átvenni.

Ki készíti el a weboldalam szövegét?

A szöveges tartalmat elkészítheted akár Te magad is. Azonban érdemes előtte alaposan körbejárni ezt a témát, hogy valóban SEO barát legyen a végeredmény.

A másik lehetőség, hogy profi szövegíróra bízod ezt a feladatot. Igény esetén tudok ajánlani szakembert.

Bizonyos esetekben – kiegészítő szolgáltatásként – tőlem is megrendelheted a szövegírást, ennek a részleteit itt találod.

Milyen képek lesznek a honlapomon?

A weboldalon szereplő képeknek mindenképpen jogtisztának kell lenniük. Az internetről csak úgy, szabadon nem tölthető le akármilyen kép. A képanyagot készítheti profi fotós, illetve a másik lehetőség a stock fotók használata. Ez azt jelenti, hogy előre elkészített képeket használunk fel, amiket úgynevezett képügynökségektől vásárolhatunk meg. Amennyiben ilyen stock fotókat szeretnél használni a honlapodon, természetesen ebben tudok segíteni.

Nekem is kelleni fog egy adatkezelési tájékoztató?

Igen, mivel szinte minden weboldal kezel személyes adatokat. A törvény értelmében nemcsak a név, telefonszám, cím, e-mail cím stb. számít személyes adatnak, hanem például az IP-cím és a cookie-k is.

Mit jelent az, hogy reszponzív weboldal?

A reszponzív weboldal egy olyan szemlélettel megtervezett oldal, ami optimálisan jelenik meg a különféle eszközökön, legyen szó akár asztali számítógépről, hatalmas monitorról, laptopról vagy mobiltelefonról. Rugalmasan alkalmazkodik a különböző képernyők méretéhez, biztosítva a tökéletes felhasználói élményt. Manapság már alapvető, hogy a „mobile first” szemléletet alkalmazva tervezünk meg egy-egy honlapot.

Szükséges előleget fizetnem?

Igen. Az egyeztetést követően a projekt díjának 30%-áról állítok ki előlegszámlát. A fennmaradó összeg pedig az átadást megelőzően fizetendő.

Van lehetőség részletfizetésre?

Igen, egy nagyobb projekt esetén van lehetőség ütemezett fizetésre. Ilyenkor a szerződésben meghatározott ütemben, bizonyos munkafázisok befejezésekor állítom ki a számlát.

Milyen gyorsan készül el egy weboldal?

Egy átlagos weboldal körülbelül 6-8 hét alatt készül el, egy összetettebb oldal esetén azonban ez több is lehet. Az ajánlatban tájékoztatlak arról, hogy mennyi időt vesz igénybe a projekt, a szerződésben pedig rögzítjük az egyes fázisokhoz tartozó határidőket.

Milyen gyorsan készül el egy logó/arculat?

Egy komplett arculat körülbelül 2-4 hét alatt készül el. Függ a vállalkozás tevékenységétől, a szükséges arculati elemektől stb. is. Az ajánlatban tájékoztatlak arról, hogy mennyi időt vesz igénybe a projekt, a szerződésben pedig rögzítjük az egyes fázisokhoz tartozó határidőket.

Az ajánlatkérés jár bármilyen kötelezettséggel?

Nem, az ajánlatkérés díjmentes és nem kötelez téged semmire.

Visszajelzés

Kérlek, segíts nekem az alábbi kérdések megválaszolásával, hogy még inkább a ti igényeitekre szabhassam a szolgáltatásaimat.

Az űrlap kitöltése körülbelül 2-3 percet vesz igénybe, itt találod. Köszönöm!

Kövess a közösségi oldalakon!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról, a friss információkról és a hasznos tippekről, akkor köves a social media felületeken is.

Kérdésed van és nem találod a választ a GyIK-ben?

Küldd el nekem az alábbi űrlap segítségével!

profilkép

Adatkezelés

Hírlevél feliratkozás

6 + 14 =