Webáruház készítés

Tudnivalók a webáruházról

webdesign

A projekt indulása előtt alapos kutatómunkát végzek, figyelembe véve a piaci trendeket, versenytársakat és a célcsoportot.

A webáruház kialakításakor nem csupán a modern megjelenésre helyezem a hangsúlyt.

A végeredmény egy olyan online platform lesz, amely nemcsak vizuálisan vonzó, de funkcionalitásával és felhasználóbarát jellegével is kiemelkedik a versenytársak közül.

 

Webáruház készítés

a csomag tartalma

Tudnivalók a webshop csomagról

WordPress+WooCommerce

A WooCommerce egy bővítmény, egy népszerű webshop motor és több millióan használják világszerte. Remek eszköz egy éjjel-nappal nyitva tartó online üzlet felépítéséhez.

Fizetési módok integrálása

Különböző online fizetési módok integrálhatóak (közvetlen banki utalás, utánvét, bankkártyás fizetés, paypal). Ezek közül a bankkártyás fizetés és a paypal fizetős szolgáltatás, általában tranzakciós díjú rendszerben működik. A népszerű kártyás fizetési módok, mint a Barion vagy a Simple Pay összeköthetőek a WooCommerce-el.

Számlázási programok

A számlázó program a vásárlási folyamat automatizálásának egyik legfontosabb eszköze. Akár a Számlázz.hu, akár a Billingo programokkal összeköthető a rendszer.

Szállítási módok beállítása

Különböző szállítási módok is megadhatóak, illetve az ingyenes kiszállítás feltételei is beállíthatóak.

Jogi dokumentumok

Webshop esetén nem csak az Adatkezelési Tájékoztató kötelező elem, hanem a webáruházaknak Általásos Szerződési Feltételek-el is rendelkezniük kell. Ezek beszerzése az ügyfél feladata, javaslom adatvédelmi szakértő bevonását.