Először is, nagyon köszönöm a bizalmad, másodszor pedig gratulálok, hiszen az első lépést már meg is tetted afelé, hogy hamarosan egy új honlap büszke tulajdonosa légy!

Tudtad, hogy a weboldaladon egy átlagos látogató mindössze 2 másodperc alatt dönt? Bár olvastam már még elképesztőbb statisztikát is, amely szerint mindössze 50 milliszekundum (0,05 mp!) ez az idő…

Hogy ez mit jelent pontosan?

Azt, hogy ennyi idő alatt véleményt formál az illető és dönt, hogy mennyire vagy szimpatikus, megbízható, hozzáértő, valamint, hogy el tudja-e képzelni a jövőben, hogy veled dolgozzon, vagy tőled vásároljon, illetve vegyen igénybe valamilyen szolgáltatást.

Éppen ezért mélyen hiszem, hogy egy vállalkozás sikeréhez és fejlődéséhez nélkülözhetetelen egy valóban marketing szemlélettel megtervezett, technikailag biztos alapokra épített weboldal, továbbá a professzionális tartalom.

Ezek tökéletes kombinációja biztosítja, hogy a weboldalunk valóban a célkitűzéseinknek megfelelően, hatékonyan működjön.

Munka közben profilkép

Éppen ezért minden egyes projekt esetében az elsődleges célom, hogy a fentieket szem előtt tartva valóban felhasználóbarát, a célközönséget megszólító és eredményes honlapot készítsek.

Arra kérlek, hogy töltsd ki az igényfelmérő űrlapot és küldd vissza nekem. Én pedig a kérdőív beérkezésétől számított 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot.

Amennyiben még bizonytalan vagy és kérdésed lenne, küldj egy üzenetet az info@estardesign.hu e-mail címre.

Várom a jelentkezésed!